Resor       https://sv.bhlyqj.com

Allmän frivolitet-lagar i NYC: Är det tillåtet att gå i underkläder?

Generellt, nej. New York Citys allmänna frivolitet/otäckthetslagar (Penal Law §245.00, Admin Code) förbjuder att vistas offentligt med blottade intima kroppsdelar. Endast underkläder uppfyller typiskt inte den legala standarden för "beklädd."

Undantag/Nyanser

  • Utsedda stränder – Badkläder (inkl. briefs) är tillåtna.
  • Tillåtna evenemang – Parader (t.ex. Mermaid Parade), föreställningar med stads tillstånd.
  • Privat egendom – Inte "offentligt."

Utom dessa sammanhang riskerar promenad i underkläder en bot eller gripande. Bär gatulagliga kläder i offentliga rum.